Stooria Lyytikäisen pojasta

Kaikki alkoi 2000-luvulla jolloin nuori Lyytikäisen poika osallistui silloisen servereitä ylläpitävän tiimin toimintaan. Nuori mies sai sisäistää tavattoman teräviltä kavereilta servereiden ja palveluiden taustalla vaikuttavia järjestelmiä. Mestareina olivat isojen konsernien tutkimusinsinöörejä ja puolustusvoimienkin propellihattuja. Silloin nuori mies teki atk-tuen töitä ja toisinaan koulutti eri teemoista. Joskus tehtäväksiantona oli jopa opettaa opettajia käyttämään ohjelmistoja.

Siinä ohessa mies toteutti jokusen radiomainoksen ja oppi ymmärtämään esitysteknologioita ja live-tapahtumien toteutuksia niin äänipuolella kuin screenin takana. Kaiken yhteen tuominen oli se homman kulmakivi, joka sai aikaan onnistuneen tapahtuman.

Sitten Lyytikäinen puoli vuotta haki suuntaa elämäänsä ja teki vapaaehtoisena hommia Englannissa ja löysi siltä matkaltaan myös puolison elämäänsä. Maailman kuva laajeni nähdessään monia eri kulttuureja ja kansakuntia.

Myöhemmin mies toimi reilut 3 vuotta huoltomiehenä ja IT-vastaavana yrityksessä jossa hän toimitti liki 1000 isoa värkkiä lähes 500 yritykseen Helsingistä Tampereelle ja Padasjoelta Jokioisiin. Peräkontti oli täynnä kaikkea mahdollista kaapelia ja laatikkoa, sillä koskaan ei voinut tietää mitä vielä tarvitsisi. Tuona aikana hän piti yllä myös kyseisen yrityksen IT-osastoa samalla kun yrityksen myynti ja huolto keräsi pokaaleja poikkeuksellisen ja merkillisen upeasta asiakaspalvelustaan - se oli kuulemma liiankin hyvää. Tuona aikana syntyi syvä käsitys siitä miten asiakkaita palvellaan, niin isoja kuin pieniäkin.

Kaiken keskiössä  on aina ollut toimittaa asiakkaalle varsin hyvää palvelua ja venyä poikkeuksellisen hyvään palveluun jottei asiakas jäisi yksin. Ehkei sellaista haastetta olekaan, mitä ei saisi ratkaistua, jos vain on asenne kohdallaan ja verkostoissa hyvä tyyppejä - tuumii Lyytikäinen. Tervetuloa palveltavaksi.