logo

ATK-tuki

Autamme ATK-tuen haasteissa levollisena atk-kumppanina. Palvelemme toimitiloissanne tai vaikka kätevästi etäyhteydellä. Kauttamme saat palvelua lähiverkkojen kanssa ja nettiyhteyksien kanssa. 

Yritystuki

IT-tuki tuo yritystoimintaan mielenrauhan laitteiden, ohjelmistojen ja palveluiden kanssa. Kaikessa toiminnassa kulttuurina on pitää asiat maanläheisinä ja tarkoituksenmukaisina. Pitkä alan kokemus on tuonut tietynlaista levollisuutta työhön, jolloin rakaisuihin saadaan pitkäjänteisyyttä. 

Lähiverkot

Lähiverkot toteutetaan laadukkaista materiaaleista ja komponenteista yhdistettynä hyviin toimintatapoihin. Näin syntyy tietoliikenneratkaisuja, jotka toimivat moitteetta luoden lujan selkärangan yrityksen kaikkiin toimintoihin vuosiksi eteenpäin.

Pilvipalvelut

Pilvipalvelut mahdollistavat mm. hyvän varmuuskopiointiratkaisun yrityksen tai yhdistyksen koneille sekä luovat yhteisen paikan tiedostoille.

Tuotteita Word, Excel ja Powerpoint taitojen kehittämiseen

Kauttamme saat tehokkaan palvelun, jonka kautta voit omatoimisesti kehittää toimisto-ohjelmistojen käyttötaitoja omaan tahtiisi oppiportaalin kautta. Käytön aloittaminen on ilmaista etkä sitoudu mihinkään kuukausimaksuihin. Vain käytönmukainen veloitus. Palvelu on kuin tarjoaisi itselleen tai työntekijöilleen tietyksi ajaksi kuntosalille pääsylipun. Voimaantuminen käyttötaidoissa vahvistaa osaamista ja töiden tekeminen nopeutuu. Näin työvire paranee. Tutustu lisää...