logo

Verkkosivut ja verkkokaupat

Olemme erikoistuneet kevytrakenteisiin ja levollisiin verkkosivustoihin jotka luovat levollisen ja huolettoman nettipalvelun pitkäksi aikaa. Siirrämme myös vanhentumassa olevia verkkokauppoja uusiin alustoihin mahdollistaen näin kaupan jatkumisen taas eteenpäin menettämättä asiakkaita.

Sivustoissa yhdistyy pitkäjänteinen ja levollinen palvelu sekä kaunis toteutus. Kauttamme saatte korkeatasoiset verkkohotellit kaikkia palveluitanne varten.

Verkkosivustot

Verkkosivustot ovat yrityksen tärkeä osa näkyvyyttä. Sivustolta haetaan pienimmillään yhteystiedot ja varmistetaan yrityksen todenperäisyys sekä saadaan yleiskuva yrityksestä. Vaikka netti ei olisikaan keskeisin toimialue liiketoiminnassa, on hyvä olla ainakin perussivut, jotka auttavat asiakasta luottamaan liiketoimintaan.

Vanhojen verkkokauppojen siirto

Kun verkkokauppa on palvellut useita vuosia, tulee usein vastaan tilanne, jolloin kauppa tulisi siirtää tuoreeseen ympäristöön. Tällöin on tärkeätä saada sekä tuotteet ja asiakkaat sekä mahdollisesti myös tilaushistoriat siirretyksi uuten ympäristöön. Verkkokaupan asiakkaalle siirto ei saa olla liian kivulias ja kaupankäynti tulee olla mielekästä uudella alustalla sekä asiakkaalle että verkkokauppiaalle.

 

Esimerkkisivustoja: